Bestanden uploaden bij een tool

Wil je het aankoopbewijs, een foto, een handleiding of onderhoudshistorie aan je tool koppelen? Upload dan het juiste bestand aan het juiste gereedschap. Documenten upload je vanaf iedere pc, laptop, tablet of smartphone.

1. Klik op de knop ‘uploaden’. #

Je kunt deze knop gebruiken om een aankoopbewijs, een foto, een handleiding of bijvoorbeeld onderhoudshistorie aan je tool koppelen.

1. Klik op de knop ‘uploaden’. #

Je kunt deze knop gebruiken om een aankoopbewijs, een foto, een handleiding of bijvoorbeeld onderhoudshistorie aan je tool koppelen.

2. Maak een foto of selecteer een bestand. #

Tooltagger ondersteunt de volgende bestandsformaten; .png, .jpg, .pdf, .txt.

3. Let op! #

• Deze functionaliteit is niet bij alle abonnementen beschikbaar.
  • Afhankelijk van jouw gekozen abonnement heb je een maximale hoeveelheid bestanden die je in Tooltagger kunt uploaden.
  • Ieder individueel bestand is maximaal 5mb groot.
Wat vind je van dit artikel?
Updated on 01/05/2024