NEN 3140 keuringen importeren

Heb je de keuring van het materieel uitgevoerd, met behulp van een NEN-3140 testapparaat? Dan kun je deze vervolgens eenvoudig in Tooltagger inlezen via onze handige NEN 3140 keuringsresultaten-importfunctie, met behulp van onderstaande stappen.

1. klik in het menu op inspecties #

2. klik vervolgens op inspecties importeren #

3. Selecteer het gebruikte apparaat #

Na het selecteren van het testapparaat (Bijvoorbeeld de Safetypat3140) verschijnt een uitgebreide instructie. Hierin staat vermeld hoe je het bestand kunt vinden om up te loaden.

4. Controleer het voorbeeld #

import

5. Klik op importeren #

Wat vind je van dit artikel?
Updated on 22/11/2023