Beheerder aanmaken

Beheerder aanmaken #

Beheer je met meerdere collega’s al het gereedschap en materieel? Dan wil je natuurlijk aangeven in de Tooltaggeromgeving van jouw organisatie. Toolbeheerders zijn verantwoordelijk voor een gedeelte van het materieel. Bij iedere tool geef je optioneel aan wie de toolbeheerder is. En wil je dat deze zelf de administratie bijhoud in tooltagger? Dan maak je eenvoudig een account aan.

Het is ook mogelijk om een beheerder toe te voegen in plaats van een gebruiker. Beheerders zijn verantwoordelijk voor een gedeelte van het materieel en

1. Klik in het menu op toolbeheerders #

2. Klik op de knop met de tekst nieuw #

image 31

3. Vul de contactgegevens in #

Voornaam / achternaam: Deze velden zijn verplicht.

Email : Dit mailadres wordt gebruikt om een account aan te maken. Het mailadres is uniek en mag dus niet in meerdere omgevingen voorkomen.

3. Bepaal of de beheerder een gebruikersaccount krijgt #

Zet de optie gebruikersaccount op ja of nee.

image 28

4. Bepaal welke actie de gebruiker krijgt. (Bij gebruikersaccount) #

Lezen : Mag alleen gegevens bekijken in Tooltagger.

Lezen en inspecteren : Deze set rechten is handig voor inspecteurs. Zij mogen alles bekijken, inspecties aanmaken en inspecties wijzigen.

Lezen, schrijven en inspecteren : Gebruikers met deze rechten hebben geen beperking. Zij mogen alles bekijken, bewerken en ook verwijderen.

5. Bepaal welke rol de gebruiker kijgt (Bij gebruikersaccount) #

Admin : Deze gebruiker kan overal bij (Incl. Facturen, Account en Gebruikers). Er zijn dan ook geen beperkingen voor deze gebruiker.

Gebruiker : De gebruiker heeft toegang tot alle tools, inspectiebedrijven, inspecties, categorieën, locaties en beheerders.

Bedrijfsgegevens, abonnement wijzigen en gebruikers zijn verboden gebied. Ook zijn facturen niet zichtbaar.

Beheerder: De gebruiker wordt ook getoont onder het kopje beheerders. De gebruiker heeft alleen toegang tot de tools waar hij of zij als beheerder gekoppeld is.

6. Koppel een klant of inspectiebedrijf #

Deze stap is optioneel. Beheerders met een ingestelde klant of inspectiebedrijf krijgen alleen tools te zien met dezelfde gekoppelde klant (of inspectiebedrijf). Staat account uit? Dan krijgt de beheerder notificaties over tools met het gekoppelde inspectiebedrijf of klanten.

7. Klik op opslaan #

image 30
Wat vind je van dit artikel?
Updated on 01/05/2024