View Categories

Inspectierapport in jouw huisstijl

1 min read

Via onze editor pas je zelf eenvoudig inspectierapporten aan.

1. Klik in het menu op Huisstijl. #

image 4

2. Bewerk de standaard of maak een nieuw rapport aan. #

Klik vervolgens op het inspectierapport om de standaard te wijzigen, of maak een nieuw rapport aan met de knop NIEUW bovenin.

image 5

3. Pas de indeling naar wens aan #

Inspectierapporten zijn opgedeeld in rijen en blokken. Door op een rij of blok te klikken krijg je een submenu waarmee je deze toe kunt voegen, verwijderen of eventueel verplaatsen.

image 6

4. Kies de juiste inhoud #

Met de knop blok bewerken bepaal jij de inhoud van een blok.

image 7

Logo: Hiermee wordt jouw, of een klantlogo in het inspectierapport geplaatst.

Tekst: Voeg een tekst toe.

Titel: Voeg een titel toe.

Tooltagger content: Maak een tabel aan met Tooltagger informatie (denk aan informatie over de klant, inspecteur, inspectie of inspectiepunten).

Html: Geavanceerde gebruikers kunnen hier helemaal los gaan!

4. Tooltagger informatie #

Wanneer je een tekst, titel of tabel bewerkt zul je zien dat er onderaan een lijstje verschijnt met mogelijke informatie om toe te voegen aan het inspectierapport. Wanneer je op 1 van deze items klikt verschijnt er een samenvoegcode in het tekstveld (bijvoorbeeld [VALIDITYPERIOD]). Bij het versturen van het inspectierapport worden deze samenvoegcodes vervangen door de gekozen informatie.

image 8

5. Voorbeeld #

Met de voorbeeldknop bovenin kan je direct jouw rapport bekijken en eventueel een afdrukje te maken!

image 9