Arbeids­middelen keuren volgens de arbo

Gereedschap­beheer in drie stappen

Arbeidsmiddelen en verplichte keuringen beheer je simpel en efficiënt volgens VCA-eisen en het Arbobesluit met onze software.

1. Gereedschap beheren

Van brandblusser tot elektrische installaties: Beheer met het grootste gemak de keuringen van arbeidsmiddelen van jezelf of van je klanten. Welke informatie je daarbij allemaal vastlegt bepaal je helemaal zelf. Heb je het overzicht? Geef dan aan met welk termijn arbeidsmiddelen gekeurd moet worden, waarop en door wie.

2. Arbeidsmiddelen keuren

Tooltagger wijst je er automatisch op wanneer arbeidsmiddelen weer (bijna) gekeurd moet worden. De resultaten van de keuring registreer je meteen ter plekke: via je laptop, tablet of mobieltje. Geen papieren rompslomp meer. Het materieel krijgt vervolgens automatisch een nieuwe geldigheidsdatum.

3. Rapporteren / informeren

Het opstellen, afdrukken en versturen van keuringsrapporten en certificaten is niet meer van deze tijd: als keuringsbedrijf geef je klanten gewoon direct toegang tot hun eigen arbeidsmiddelen. Andersom, als klant, kun je ook jouw keuringsbedrijven toegang geven tot de juiste tools: super efficiënt!

Inzicht in jouw arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen toevoegen
Jouw Tooltagger ervaring begint met het toevoegen van tools; van jezelf of van jouw klanten.

Keuringen organiseren
Jij bepaalt wie jouw arbeidsmiddelen inspecteert. Het is daarom mogelijk om een inspectiebedrijf te koppelen aan jouw Tooltagger omgeving.

Arbeidsmiddelen beheren
Zet meerdere arbeidsmiddelen klaar zodat jij, een collega of een inspectiebedrijf keuringen later op kan pakken.

Tooltagger helpt zowel
keuringsinstanties als eigenaren

  1. Eenvoud, gemak en overzicht voor desktop, tablet én mobiel
  2. Geef klanten en inspectiebedrijven toegang tot de benodigde informatie
  3. Geen papierwerk of dubbele administratie meer
  4. Creëer een super efficiënt werkproces!
  5. Volledig en actueel inspectieoverzicht

Een veilige werkomgeving is broodnodig. Alleen hoe kom je als inspectiebedrijf of eigenaar van gereedschap en materieel van alle administratieve rompslomp die daarbij komt kijken af? Jouw doel is gevaarlijke situaties en fouten voorkomen bovendien wil je tijd besparen in het proces dat periodieke inspecties en keuringen met zich meebrengen. Goed dat je zoekt naar gereedschapsbeheer software, Tooltagger helpt je al jouw gereedschap, materieel, inspecties en keuringen te registreren en beheren.