Trappen en ladders keuren volgens NEN 2484

Beheer keuringen van ladders, trappen en ander klimmaterieel simpel en efficiënt.

Klim samen met Tooltagger altijd veilig omhoog!
Registreer ladders, trappen en ander klimmaterieel online in onze software en registreer uitgevoerde inspecties.

  1. Overzichtelijk arbeidsmiddelen beheren
  2. Krijg een melding als keuringen verlopen
  3. Beheer gereedschap en materieel
  4. Ondersteun keuringsinstanties

Gereedschap­beheer in drie stappen

Organiseren

Van ladders en trappen tot gereedschap: Beheer met het grootste gemak alle gereedschappen en arbeidsmiddelen van jezelf of van je klanten die gekeurd moeten worden. Welke informatie je daarbij allemaal vastlegt bepaal je helemaal zelf. Heb je het overzicht? Geef dan aan met welk termijn materieel gekeurd moet worden, waarop en door wie.

Inspecteren

Werk je met ladders of ander draagbaar klimmaterieel? Dan moet je periodiek keuren om te voldoen aan NEN 2484. Tooltagger wijst je er automatisch op wanneer een ladder of ander materieel weer (bijna) gekeurd moet worden. Je inspecteert materieel op punten volgens de gestelde NEN, EN, EEG richtlijnen. Het materieel krijgt vervolgens automatisch een nieuwe geldigheidsdatum.

Communiceren

Het opstellen, afdrukken en versturen van keuringsrapporten en certificaten is niet meer van deze tijd: als keuringsbedrijf geef je klanten gewoon direct toegang tot hun eigen materieel. Andersom, als klant, kun je ook jouw keuringsbedrijven toegang geven tot de juiste tools: super efficiënt!

Inzicht in jouw arbeids[shy]middelen

Mijn arbeids[shy]middelen voldoen allemaal aan de ARBO, VCA en NEN 3140
Een tevreden klant

Tooltagger helpt zowel
Keuringsinstanties als eigenaren

Een veilige werkomgeving is broodnodig. Alleen hoe kom je als inspectiebedrijf of eigenaar van gereedschap en materieel van alle administratieve rompslomp die daarbij komt kijken af? Jouw doel is gevaarlijke situaties en fouten voorkomen bovendien wil je tijd besparen in het proces dat periodieke inspecties en keuringen met zich meebrengen. Goed dat je zoekt naar gereedschapsbeheer software, Tooltagger helpt je al jouw gereedschap, materieel, inspecties en keuringen te registreren en beheren.

  1. Eenvoud, gemak en overzicht voor desktop, tablet én mobiel
  2. Geef klanten en inspectiebedrijven toegang tot de benodigde informatie
  3. Geen papierwerk of dubbele administratie meer
  4. Creëer een super efficiënt werkproces!
  5. Volledig en actueel inspectieoverzicht