Over ons

Tooltagger zelf is nog best jong: we bestaan als aparte BV (en dus met een hele eigen identiteit) pas sinds 2020. Maar onze échte geschiedenis gaat veel verder terug. Wandel daarom even mee terug in de tijd.

2024 | We staan tot uw dienst!

Medio 2024 staan we met een team van ontwikkelaars en klantenservice-medewerkers voor u klaar. Of het nu een eerste kennismaking is met de mogelijkheden van Tooltagger of een vraag over hoe een bepaalde functionaliteit in uw situatie te gebruiken, bel of mail en we kijken graag samen met u hoe we uw leven nog gemakkelijker kunnen maken!

2020 | Tooltagger BV opgericht

Voor 2020 maakten we onder de noemer Materieelmanager deel uit van InnoPhase BV. Maar InnoPhase BV had nog een ander product, Coachview. Het succes van Coachview slokte dermate veel van de focus en capaciteit van InnoPhase op, dat we in 2020 besloten hebben een nieuwe BV op te richten voor de Materieelmanager activiteiten. Maar dan wel met compleet nieuwe software, die gebruik maakte van de allerlaatste technieken en daarmee het administreren van de keuringen administratie nóg simpeler maakt. En zowel telefoons, tablets als laptops en desktops probleemloos zou ondersteunen!

2018 | ISO gecertificeerd

Verder in de geschiedenis van InnoPhase. We groeide groter, kregen meer klanten en medewerkers en kregen daarmee ook een toenemende verantwoordelijkheid voor kwaliteit en dataveiligheid. Vandaar dat we in 2018 als InnoPhase zowel het ISO 9001 als ISO 27001 certificaat behaald hebben.

2012 | Materieelmanager.nl

Het platform waarop Coachview is gebouwd (zie 2007), hebben we ook gebruikt om Materieelmanager ‘naar de cloud’ te brengen. Het resultaat was een applicatie die niet meer geïnstalleerd hoefde te worden, maar gewoon via internet gebruikt kon worden: Materieelmanager.nl.

2007 | Coachview

Met InnoPhase hebben we in 2006 een platform ontwikkeld om snel applicaties voor het internet te kunnen maken. Ons eerste systeem was een internetapplicatie voor opleiders: Coachview, dat eind 2007 werd gelanceerd.

2002 | Keuringen administratie simpel gemaakt!

Naast diverse softwareproducten rondom kwaliteitszorg, is in 2002 Materieelmanager ontwikkeld en gelanceerd. Simpele software, ter vervanging van de excelsheet. Volledig gefocust op het registeren van materieel en het bewaken en vastleggen van de verplichte keuringen hiervan.

2000 | InnoPhase

Eén van onze oprichters, Marcel Kremers, heeft een verleden in het helpen van bedrijven bij het opzetten van kwaliteitszorgsystemen (zoals ISO 9001) en arbozorgsystemen (zoals VCA). De administratieve rompslomp die dit veel van die bedrijven opleverde was hem een doorn in het oog. Dus is hij in 2000 gaan samenwerken met onze tweede oprichter, Frank van der Linden. Een bedrijfskundig geschoolde softwareontwikkelaar. Dit resulteerde in het bedrijf InnoPhase BV.